Big Brother Spoilers

Σάλος στο Big Brother: Διέρρευσε «ροζ» βίντεο – Δείτε τα πλάνα

Big Brother | Σάλος στο Big Brother: Διέρρευσε «ροζ» βίντεο – Παίρνουν κεφάλια στον ΣΚΑΪ

Big Brother: Χαμός με το ριάλιτι του ΣΚΑΪ και το ροζ βίντεο που φέρεται να έχει διαρρεύσει από τους τεχνικούς. Δείτε τι έχει συμβεί!

Λίγος καιρός έμεινε για να τελειώσει ο δεύτερο κύκλος του Big Brother στον ΣΚΑΪ και φαίνεται πως αυτό θα γίνει με επεισοδιακό τρόπο σε ότι αφορά την παραγωγή.

Big Brother: Τι δείχνουν τα πλάνα

Τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου κάνουν δύο ροζ βίντεο από το σπίτι του «Μεγάλου Αδερφού», με προσωπικές στιγμές μέσα στο μπάνιο.

Τα βίντεο αυτά έχουν τραβηχτεί από ανθρώπους της παραγωγής μέσα στο control room. Ουσιαστικά με την κάμερα του κινητού τους, έχουν τραβήξει τα πλάνα από την οθόνη του υπολογιστή.

Στο ένα βίντεο μάλιστα, οι άνθρωποι της παραγωγής σχολιάζουν και γελάνε τις ερωτικές στιγμές που αντικρύζουν.

Αυτό σίγουρα δεν θα μείνει ατιμώρητο από τους ιθύνοντες του καναλιού, καθώς δημοσιοποίησαν προσωπικά πλάνα των παικτών στο διαδίκτυο και χωρίς την άδειά τους. Στον ΣΚΑΪ προσπαθούν να βρουν τους υπευθύνους και αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις.

Άραγε ποια θα είναι η αντίδραση των παικτών αλλά και των οικογενειών τους όταν το μάθουν. Το μόνο σίγουρο είναι πως οι υπεύθυνοι θα τιμωρηθούν.

Big Brother – Spoiler Alert – Το φιλί του Νίκου στην Ευδοκία και ο νέος αρχηγός

Στο σπίτι του Big Brother τα περιθώρια έχουν στενέψει αρκετά, αφού μετά και την αποχώρηση του Νάσου στο LIVE της Παρασκευής, απομένουν επτά μονάχα παίκτες να διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο του τελικού. Η αποχώρηση του Νάσου δεν συνοδεύτηκε από κλάματα και συγκινήσεις, όπως συνέβη με τον Κώστα την προηγούμενη εβδομάδα και οι μόνοι που… έσκυψαν το κεφάλι ήταν ο Παναγιώτης και η Ανχελίτα.

Η “κλίκα” έχει κατακερματιστεί για τα καλά, αφού μετά τις συνεχόμενες αποχωρήσεις μελών της, απομένει μονάχα το ζευγάρι Παναγιώτης – Ανχελίτα να την εκπροσωπεί. Όπως μαθαίνουμε από τις έγκυρες πηγές μας, μετά το LIVE της Παρασκευής, οι δυο τους ήταν αμίλητοι και πολύ σκεπτικοί, αφού δεν μπορούν να καταλάβουν τι κάνουν λάθος και ο κόσμος διώχνει την παρέα τους.

Μάλιστα, την επόμενη ημέρα η Ανχελίτα βρέθηκε στο δωμάτιο των κοριτσιών και συζητούσε με την Μαρία και την Μαίρη για το τι συμβαίνει στο σπίτι. Η Ανχελίτα ήθελε να εκμαιεύσει από την Μαίρη για ποιο λόγο περιμένει μια “συγγνώμη” από τον Παναγιώτη, μέχρι που ο τελευταίος μπήκε στο δωμάτιο και ζήτησε από τα κορίτσια να σταματήσουν να αναφέρονται στο όνομά του. Τότε, η Μαρία του απάντησε “στο κορίτσι σου πες τα αυτά”. Αλλά υπήρξε και συνέχεια.

Η Μαίρη ζήτησε από τον Παναγιώτη να το λήξουν εδώ και να συζητήσουν για μια τελευταία φορά τι συμβαίνει μεταξύ τους. Ο Παναγιώτης της απάντησε λακωνικά “δεν χαραμίζω το σάλιο μου” και κάπως έτσι έληξε η κουβέντα.

Και πάμε τώρα στο νέο φλερτ του σπιτιού.

Στα τελευταία επεισόδια έχουμε δει την Ευδοκία να δείχνει πλέον ξεκάθαρα πως βλέπει τον Νίκο ερωτικά και τα μάτια της να βγάζουν… “καρδούλες” κάθε φορά που τον αντικρίζει. Ωστόσο, ο Νίκος φαίνεται να είναι αρκετά συγκρατημένος και να μην ανταποκρίνεται ευθέως στο ερωτικό κάλεσμα της Ευδοκίας. Αυτό, μάλιστα, φαίνεται να έχει στεναχωρήσει την Ευδοκία.

Όπως μαθαίνουμε από τις μυστικές πηγές μας, θα έχουμε και συνέχεια στο επεισόδιο της Δευτέρας. Συγκεκριμένα, η Ευδοκία θα φτιάξει πρωινό για τον Νίκο και θα του το φέρει στο κρεβάτι. Ο Νίκος θα “σκλαβωθεί” από αυτή την κίνηση και θα της δώσει ένα μεγάλο φιλί… στο μάγουλο. Αναμένεται να δούμε και κάποιες νέες τρυφερές στιγμές μεταξύ τους στο κρεβάτι.

Big Brother – Spoiler Alert – Αυτός είναι ο νέος αρχηγός

Την Δευτέρα ξεκινά μια νέα εβδομάδα στο σπίτι του Big Brother και φυσικά δεν θα λείψουν και οι νέες εντάσεις. Μεταξύ άλλων, θα έχουμε και το αγώνισμα για την ανάδειξη του νέου αρχηγού και όπως μαθαίνουμε νικητής θα είναι ο Παναγιώτης. Αυτή η εξέλιξη θα φέρει μεγάλη ανακούφιση στην Ανχελίτα, αλλά αρκετά νεύρα στους υπόλοιπους συγκατοίκους.

Πηγή: newsme.gr

Back to top button