Big Brother Spoilers

Big brother spoiler υποψηφιοι 9/9: Ποιοι βγαίνουν στον… τάκο;

Big brother spoiler υποψηφιοι 9/9: Ποιοι βγαίνουν στον... τάκο;

Big brother spoiler υποψηφιοι 9/9: Απόψε οι παίκτες θα ψηφιστούν μεταξύ για να μάθουμε ποιοι είναι οι υποψηφιοι προς αποχωρηση.

Οι κλίκες έχουν διαμορφωθεί, τα πηγαδάκια έχουν… βγει. Τι θα συμβεί απόψε.

Σύμφωνα με το sports365.gr, Στιβ, Παναγιώτης, Ανχελίτα και Σύλια είναι γερό μπλοκ, σαν ζευγαράκια και ελέγχουν ορισμένους που θέλουν να έχουν καλές σχέσεις μαζί τους. Η Ευδοκία μπορεί αν είναι κοντά στην κλίκα των διάσημων, αλλά ήδη έχει μπει στο μάτι αρκετών.

Ο Κρητικός δεν επηρεάζει κόσμο αλλά δεν θα έχει σοβαρό πρόβλημα. Ούτε και θα κάνει από μόνο κίνηση για αποχώρηση. Λόγια του αέρα και για την συμπάθεια του κόσμου.

Αντίθετα σοβαρό πρόβλημα και πάει σφαίρα για προτεινόμενη είναι η Μαίρη που έχει μπει στο μάτι της κλίκας. Η Σαμάνθα στην πρώτη ψηφοφορία βγήκε εύκολα προτεινόμενη, αλλά πλέον δεν ασχολούνται μαζί της. Ο Μελέτης, και ο Στέφανος κρατάνε την ίδια στάση και λογικά θα είναι στους εύκολους στόχους.

Μελέτης και Ισίδωρος συζητούν για την Ευδοκία ότι προσπαθεί να τους χειραγωγήσει. Ο αρχηγός κρατάει χαμηλούς τόνους αλλά έχει και ασυλία. Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πως θα ψηφίσουν οι παίχτες. Με συμπάθειες και αντιπάθειες ή με στρατηγική;

Big brother spoiler 8/9: Ο πρώτος έρωτας; Ποιοι κοιμήθηκαν μαζί (video)

Big brother spoiler 8/9: Στο χθεσινό επεισόδιο, ακούσαμε τον Στηβ να εξομολογείται στην Ανχελίτα πως του αρέσει η Σύλια, όμως εκείνη βρίσκεται σε σχέση.

Εδώ και μέρες έχουμε ακούσει τον Παναγιώτη Πέτσα να εκφράζει τον θαυμασμό του προς την Ανχελίτα, ενώ τους έχουμε δει σε διάφορα παιχνιδάκια μεταξύ τους.

Αυτά τα πειράγματα ίσως να «γέννησαν» τον πρώτο έρωτα στο Big Brother και μάλιστα στο επεισόδιο της Τρίτης (7/9) είδαμε τους δύο παίκτες να κοιμούνται μαζί! Λέτε να γεννήθηκε ο πρώτος έρωτας;

Στο χθεσινό επεισόδιο, ακούσαμε τον Στηβ να εξομολογείται στην Ανχελίτα πως του αρέσει η Σύλια, όμως εκείνη βρίσκεται σε σχέση.

Μάλιστα η Σύλια ξεκαθάρισε on air ότι θα πρέπει να αλλάξει πλέον συμπεριφορά απέναντί του, καθώς ενώ είχαν έρθει κοντά, εκείνη πίστευε πως είναι μόνο φιλικό όμως εκείνος είχε δεύτερες σκέψεις.

Κάποια στιγμή η Σύλια έπιασε τον Στηβ και του είπε ότι νιώθει άβολα με όλο αυτό και τελικά κατέληξαν μαζί ότι πρέπει να το διαχειριστούν ώστε να μην νιώθουν άβολα κατά τη διάρκεια της συμβίωσής τους στο σπίτι του Big Brother.

Big brother spoiler υποψηφιοι 9/9: : Εφυγε η Γιώτα – Δείτε το λόγο

Big brother spoiler αποχωρηση 8/9: «Μετά από αρκετή και όχι ώριμη σκέψη αποφάσισα να αποχωρήσω από το σπίτι σου γιατί είναι κάτι το οποίο τελικά δεν μπορώ να διαχειριστώ».
Έκανε πράξη τα λόγια της η Γιώτα καθώς απόψε ανακοίνωσε και επίσημα στον Μεγάλο Αδερφό ότι αποχωρεί οικειοθελώς από το παιχνίδι.

Έχοντας πάρει ένα 24ωρο για να σκεφτεί την πρόθεση που εξέφρασε στο live της Παρασκευής η παίκτρια δεν μεταπείστηκε κι έτσι αποχαιρέτησε το σπίτι και τα παιδιά.

Big Brother: Μάζεψε τα πράγματά της και έφυγε οριστικά από το σπίτι!

Αυτή τη φορά η Γιώτα το είπε και το έκανε. Αποχώρησε από το σπίτι του Μεγάλου Αδερφού.

Μπορεί να το έλεγε και να μην το έκανε, όμως στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης (7/9) έγινε πράξη!

«Λοιπόν μετά από αρκετή και όχι ώριμη σκέψη αποφασίζω να αποχώρησω από το σπίτι σου γιατί είναι κάτι το οποίο τελικά δεν μπορώ να το διαχειριστώ. Ήμουν ένας πολύ κοινωνικός άνθρωπος, μάλλον δεν είμαι τόσο πλέον.

Γουστάρω πολύ τη μοναχικότητά μου και εδώ μέσα δεν μπορώ να τη βρω. Για να μη χάσω τον έλεγχό μου, αποφασίζω να αφήσω τα παιδιά να συνεχίσουν το ταξίδι μόνοι τους, είτε είναι αληθινοί είτε δεν είναι. Εγώ όλο αυτό δεν μπορώ να το διαχειριστώ και να αλλάξω τον εαυτό μου για να φαίνομαι κάπως αλλιώς», είπε μεταξύ άλλων η Γιώτα.

Λίγο μετά, ζήτησε από τον αρχηγό να μαζέψει όλους τους παίκτες στο σαλόνι προκειμένου να τους ανακοινώσει την οικειοθελή αποχώρησή της από το ριάλιτι του ΣΚΑΙ.
Όπως τους είπε: «Πήρα την απόφαση να φύγω. Δεν την παλεύω.

Είμαι πολύ παρορμητική και ελεύθερη. Δεν μπορώ να εγκλωβίζομαι σε έναν χώρο και μου είναι δύσκολο να συνυπάρχω με ανθρώπους που δεν γνωρίζω και δεν είναι η επιλογή μου. Θα πάω σπιτάκι μου. Χάρηκα που σας γνώρισα όλους, κάτι ίσως πήρα ή κάτι ίσως δεν ήθελα να πάρω».

Big brother spoiler υποψηφιοι 9/9: Σοκ! Εσκασε και 2ο ροζ βίντεο – Θα τον διώξει η παραγωγή;

Big brother spoiler 6/9: Το ένα σκάνδαλο μετά το άλλο ξεσπάει στο Big brother. Αυτή τη φορά διέρευσε νέο ροζ βίντεο. Τι θα κάνει η παραγωγή.

Συγκεκριμένα, πανικός έχει προκληθεί στο «Big Brother», καθώς ακόμα δεν άρχισε το παιχνίδι έχουν αρχίσει… να διαρρέουν «ροζ» βίντεο των παικτών του φετινού κύκλου.

Η αρχή έγινε με παίκτη, του οποίου το βίντεο κυκλοφόρησε σε ιστοσελίδες ερωτικού περιεχομένου.

Big brother spoiler 6/9: Έσκασε και δεύτερο ροζ βίντεο

Σύμφωνα με την εφημερίδα «ΟΝ time», η οποία επισημαίνει ότι έχει στην κατοχή της το συγκεκριμένο βίντεο, ο παίκτης ποζάρει γυμνός μπροστά από έναν μεγάλο καθρέφτη σε μπάνιο -άγνωστο αν είναι στο σπίτι του ή κάπου αλλού- και αυτοϊκανοποιείται.

Μάλιστα, απεικονίζεται ευκρινέστατα όχι μόνο το σώμα του αλλά και το πρόσωπό του.

Επίσης, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ενδέχεται το συγκεκριμένο πρόσωπο να είναι αυτό που «φωτογράφισε» ως περιστασιακή ερωτική του επαφή ο Θέμης Κανέλλος, περσινός παίκτης του reality.

Στο δημοσίευμα επισημαίνεται πως ο συγκεκριμένος παίκτης του φετινού «Big Brother» είναι γνωστό πως κινείται ερωτικά ανάμεσα και στα δύο φύλα, δηλαδή είχε κατά καιρούς ερωτικές σχέσεις και με γυναίκες αλλά και με άνδρες.

Ωστόσο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα nassosblog.gr, αυτό δεν είναι το μόνο ροζ βίντεο παίκτη που υπάρχει.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες υπάρχει και πιο τολμηρό βίντεο του παίκτη, το οποίο μάλιστα αναμένεται να κυκλοφορήσει πολύ σύντομα.

Ενδιαφέρον έχει λοιπόν να δούμε την αντίδραση της παραγωγής. Θα κρατήσει τον παίκτη στο παιχνίδι ή θα του δείξει την πόρτα της εξόδου;

Big Brother spoiler 6/9: Γνωρίστε την Σαμάνθα Μίσοβιτς

Είναι 18 ετών, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κρήτη. Ο πατέρας της είναι Σέρβος και η μητέρα της, Ουκρανή.

Από μικρή ασχολείται με το Tae Kwon Do σε επίπεδο πρωταθλητισμού, άθλημα που της έδωσε φοβερή πειθαρχία και αντοχή. Και τα δυο αυτά χαρακτηριστικά φάνηκαν πολύ χρήσιμα όταν, σε ηλικία 12 ετών, οι γονείς της την έστειλαν σε στρατιωτικό camp στη Σερβία!

Εργάζεται ως μοντέλο και έχει κερδίσει τίτλους σε Κρητικά αλλά και Πελοποννησιακά καλλιστεία. Θέλει να κάνει καριέρα στον Στρατό ή την Αστυνομία… αλλά όλα αυτά, μετά το Big Brother!

Big Brother spoiler: Γνωρίστε τον Μελέτη Γαβαλά

Είναι 29 ετών, είναι απόφοιτος του τμήματος Οικονομικών Σπουδών στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και εργάζεται σε κατάστημα τηλεπικοινωνιών στην Αθήνα. Είναι κοινωνικός, έχει χιούμορ, έντονο ταπεραμέντο και μιλάει πολύ… πάρα πολύ!

Έχει άποψη για τα πάντα και συχνά τη διατυπώνει στα κοινωνικά δίκτυα. Μάλιστα, τον έχουν μπλοκάρει πολλές φορές γι’ αυτό το λόγο αλλά δεν τον νοιάζει αφού «ζει για να τοποθετείται». Θεωρεί τον εαυτό του άνδρα κυνηγό αλλά του αρέσει πολύ να κάνουν το πρώτο βήμα και οι γυναίκες.

Από τη showbiz του αρέσουν η Ιωάννα Μαλέσκου και η Κατερίνα Καινούργιου ενώ θαυμάζει τον Τριαντάφυλλο αφού τον θεωρεί τέλειο οικογενειάρχη!

Big Brother: Γνωρίστε τον Στέφανο Νικολό

Ο 35χρονος με τη χαρακτηριστική μακριά του γενειάδα έρχεται με φόρα και τρέλα από τα Τρίκαλα στο σπίτι του Big Brother! Αγρότης από τα γεννοφάσκια του, σήμερα καλλιεργεί περισσότερα από 100 στρέμματα πεπόνια, καρπούζια και βαμβάκι.

Η ζωή στο χωριό είναι δύσκολη και κάπως μονότονη. Έτσι είπε να αλλάξει παραστάσεις, να ξεφύγει και να… οργώσει νέα γη. Κοινωνικός, εξωστρεφής, με ιδιαίτερη αδυναμία στο ωραίο φύλο, έρχεται με όρεξη να διεκδικήσει το έπαθλο και γιατί όχι την καρδιά μιας μελαχρινής αιθέριας ύπαρξης καθώς δεν του αρέσουν καθόλου οι ξανθιές!

Big Brother: Γνωρίστε την Γιώτα Μυλωνά

Ανέμελη, εύθυμη και… μποέμ η 38χρονη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη. Έχει σπουδάσει Πληροφορική αλλά όνειρό της είναι, σε δέκα χρόνια, να βρίσκεται στην Ταϊλάνδη και να έχει το δικό της cocktail bar!

Δεν της αρέσουν καθόλου οι αισθητικές επεμβάσεις, προτιμά τη φυσική ομορφιά… και δηλώνει πως στο σπίτι του Big Brother δεν θα μπορούσε να συναναστραφεί με τέτοιες συγκατοίκους! Συστήνεται ως δύο άνθρωποι, η Γιωτάρα και το Γιωτάκι, το Γιν και το Γιανγκ, δυο αντίθετες δυνάμεις και προσωπικότητες.

Big Brother: Γνωρίστε τον Steve Milatos

Το μοντέλο & influencer είναι 29 ετών. Έχει καταγωγή από τα Τρίκαλα, μένει στην Αθήνα αλλά δηλώνει παιδί της επαρχίας! Τα τελευταία 10 χρόνια έχει συνεργαστεί με μεγάλους οίκους μόδας περπατώντας σε διεθνείς πασαρέλες. Πρόσφατα και μέσα σε χρονικό διάστημα μόλις δύο μηνών παντρεύτηκε και… χώρισε!

Big Brother: Γνωρίστε τον Ισίδωρο Δούνη

Κατάγεται από την Κάρυστο και είναι 25 ετών. Όταν ήταν 18 ετών έχασε τον πατέρα του και η απώλεια αυτή στάθηκε η αφορμή για να στραφεί επαγγελματικά στον ιερατικό χώρο αναζητώντας απαντήσεις.

Το πώς κατέληξε αισθητικός στον Πειραιά είναι μια άλλη ιστορία! Ήρεμος και υπομονετικός, από μικρός έχει μάθει να σηκώνει ανάστημα και να απαντάει με ευφράδεια και ιδιαίτερα πικάντικο λόγο σε τυχόν σχόλια. Είναι λάτρης του φλερτ και θέλει να γίνεται το… μήλο της Έριδος. Προτιμά τις περιστασιακές σχέσεις. Στο σπίτι του Big Brother μπαίνει θέλοντας να πρωταγωνιστήσει και έχοντας ως motto… «Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα!»

Πηγή: newsme.gr

Back to top button